Senarai Harga Motor Malaysia

Monday, November 2nd 2015. | Harga Motor

Senaraiharga.net – Artikel masa ini adalah senarai harga motor malaysia. Motor adalah salah satu alat pengangkutan yang boleh kita pakai pada bila-bila saja. Dengan menggunakan motor maka dapat membantu pelbagai macam hal. Kita boleh mengangkut barang bawaan kemana saja, menghantar sanak saudara ke tempat mana saja. Tentunya petrol juga harus banyak. Menariknya, tak sedikit dari kita yang memerlukan motor. Ada yang butuh motor dengan kualiti yang sangat bagus ada juga yang butuh biasa sahaja. Ada juga yang butuh dengan keadaan masih baru juga ada yang butuh sudah second saja. Hal itu menjadi pilihan masing masing. Namun, sebaiknya pilihlah motor yang sesuai keperluan saja. Senarai Harga Motor Malaysia 2015 2016 SenaraiharganetUntuk dapat motor yang berkualitas dan tentunya mempunyai performa yang bagus harus mempunyai uang yang cukup pula. Seperti yang anda lihat pada gambar di artikel ini yaitu motor Ducati Scrambler 2015 dijual dengan harga kisaran RM 59,000. Motor Ducati Scrambler ini setidaknya mempunyai spesifikasi yang sangat bagus. Detailnya Ducati Scrambler ini memiliki 6 speed transmission, mesin 800 cc, Usb connector dibawah seat.

Jenama lain yang cukup banyak peminatnya adalah KTM. Motor Ktm yang sangat bagus dan mesra alam sekitar. Boleh kita ambil contoh seperti KTM RC 200 yang mempunyai prestasi sangat bagus di jalanan. Dengan transmisi 6 kelajuan dan kapasiti 10 liter petrol membuat perjalanan anda sangat nyaman.Untuk harga KTM Rc 200 berkisar pada harga RM16,888. Nah, sebelum membeli motosikal sebaiknya pilihlah mengikut keperluan dan cukup wang.

Contain the latest collection coupled with current price group of various merchandise is selling and modern only in Senaraiharga.net

tags: , , , , , , , , ,